DRUŠTVOTurizam

TO HN NA NOVOSADSKOM SAJMU PREDSTAVLJA NOVOGODIŠNJI PROGRAM

Beogradska rok grupa Riblja čorba nastupiće u novogodišnjoj noći na hercegnovskom gradskom Trgu, a noć prije biće priređen koncert Jelene Rozge. Novogodišnji program predstavljen je na sajmu turizma u Novom Sadu.

Prema riječima Dalibora Vukovića iz TOHN  sajam traje četiri dana, a  akcenat je na predstavljanju programa za doček Nove godine i 50. jubilarni Praznik mimoze.

-Na doček na gradskom Trgu nastupiće Riblja čorba. Što se tiče Praznika mimoze najavljujemo spektakularan program iako su pregovori sa muzičarima u toku, okvirno se zna da će biti više koncerata, maskenbala ali i drugih sadržaja koji se tiču internacionalnog dijela festivala – rekao je premijerno za Radio Herceg Novi Dalibor Vuković iz TOHN.

Na štandu TOHN, hotel Play organizuje nagradnu igru u kojoj učestvuju hoteli ACD, Lighthouse i Institut Dr. Simo Milošević.  

Iz Crne Gore ponudu će predstaviti i TO Budva kao organizator sajma, TO Tivat, TO Cetinje, TO Ulcinj, TO Herceg Novi i sjeverni dio Crne Gore koji je predstavljen od strane Nacionalne TO – rekao je Vuković.

Štand naše organizacije posjetio je i Bora Đorđević.

FOTO: PRTSC TO HN

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com