Društvo

TO HERCEG NOVI ZA PROGRAM “WONDER” DOBIJA 122.840 EURA

U okviru drugog poziva za dostavljanje predloga projekata kroz Jadransko-jonski transnacionalni program, Turističkoj organizaciji je odobreno 122.  840 eura  za realizaciju projekta „Wonder“.

Glavni cilj projekta je povećanje atraktivnosti i konkurentnosti destinacija iz Jadransko-jonske regije kroz child-friendly i family koncept, te podrška održivom turizmu na osnovu novih, inovativnih metoda. Vodeći  partner je Opština Fano – Italija, a partneri na projektu, osim Turističke organizacije Herceg-Novi su: Opština Cervia – Italija; opština Velenje i Razvojni centar Novo Mesto – Slovenija; Opština Zapadna Achaia i Opština Preveza – Grčka; Opservatorij za dječija i omladinska prava – Albanija; Grad Novigrad i Razvojna agencija Grada Dubrovnika – Hrvatska.

Projekat će trajati 24 mjeseca i biće finansiran u okviru drugog prioriteta programa  „Održivi region“. Na drugom pozivu Jadransko-jonskog transnacionalnog programa, u okviru prioriteta 2.1 za koji je i TOHN aplicirala, zatražena je podrška za 125 projekata od koji je za za finansiranje odobreno 13.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com