IzdvojenoTurizam

TO HERCEG NOVI: NAGRADA ZA PROMOCIJU AKTIVNOG TURIZMA NA SAJMU U NIŠU

Od 29.  marta  do danas  u Nišu je  trajao  19. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, na kojem  je turističku ponudu Herceg Novog predstavila   Turistička organizacija grada i nakon prezentacije programa “Dva doživljaja u jednom danu – planina i more”, osvojila specijalnu nagradu za najoriginalniji  program i promociju aktivnog turizma.

Na ovogodišnjem sajmu u Nišu,  gdje je prisutno 130 izlagača, promovišu se; turističke organizacije, agencije, turoperatori, hotelijeri, klubovi ekstremnih sportova, kao i predstavnici zdravstvenog i banjskog turizma.

Pored aktivnog turizma kao teme Sajma, ove godine akcenat je  na gastronomskoj i vinskoj ponudi.

Učesnici sajma, koji se odrzava u hali SC “Čair” su iz :Republike Srpske, Bugarske, Mađarske ,Grčke. Crne Gore i Srbije.

Međunarodni sajam turizma u Nišu  postao je nezaobilazni dio planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru Međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu, i kao takav je ove godine idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.

 

Turistička organizacija Herceg Novi predstavila je cjelokupnu turističku ponudu grada, sa akcentom na sadržaje za aktivni odmor i manifestacije.

Na jednodnevnoj konferenciji o avanturizmu odrzanoj  koja je održana 29. marta  TO HN predstavila je nagrađenu  ponudu  “Dva dozivljaja u jednom danu”.

Međumarodni sajam turizma u Nisu završava danas.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com