IzdvojenoTurizam

TO HERCEG NOVI : GOSTIJU VIŠE ZA 18 ODSTO

U Herceg Novom boravi 1.735 gostiju što je, prema podacima gradske TO za  18% više u odnosu na isti period prošle godine.

-Povećanje broja gostiju i uopšte odlična posjećenost Herceg Novog u ovom periodu produkt su pojačanih promotivnih aktivnosti koje su preduzete pred i tokom ovogodišnjeg Praznika mimoze kojeg zajednički realizuju Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi i JUK Herceg fest – navode iz TO.

Ističu i da su, između ostalog, značajne rezultate dale kampanje u kojima su poznati sportski i kulturni radnici iz našeg grada pozivali da se dođe na 49. Praznik mimoze.

-Tome u prilog ide podatak da je sedam spotova koje je TO HN napravila sa uglednim ličnostima iz našeg grada, imalo više od milion pregleda na YouTube kanalu, pa imamo i obavezu i želju da se zahvalimo našim sugrađanima koji, bez obzira na svoju slavu i uspjeh, nisu zaboravili svoj grad i rado se odazvali da promovišu Herceg Novi i jedan od zaštitnih znakova grada – Praznik mimoze.Takođe, moramo dodati da je sigruno boljoj posjeti doprinijela i reaktivirana praksa organizovanja Karavana mimoze kojim se neposredno pred početak manifestacije posvećene žutom cvijetu, posjećuju značajne emitivne sredine u zemljama okruženja i tako dodatno animiraju turisti za dolazak u Herceg Novi. Uz sve, TO HN se zahvaljuje i lokalnim i regionalnim medijima na svesrdnoj saradnji i pomoći da se glas o Herceg Novom i Prazniku mimoze što više proširi – saopštili su iz TO.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com