Društvo

TO HERCEG NOVI- BESPLATNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

Iz Turističke organizacije Herceg Novi treći  put organizuju besplatne kurseve stranih jezika kao dodatnu edukaciju za zaposlene u turističkoj privredi grada. Riječ je o nastavku pozitivne prakse ulaganja u obuku kadrova za turistički obrazovni profil .

Kursevi  počinju  25. marta  u učionicama O.Š.“Dašo Pavičić“. Časovi će se održavati dva puta sedmično od 18 sati, i to po grupama;  engleski, ruski i njemački jezik. Napredni nivo A2 za engleski i ruski, i početni njemački jezik, nivo A1.

Kursevi su u trajanju od dva mjeseca a predavači su licencirani profesori navedenih  jezika.  Svi zaposleni u turističkoj privredi  grada koji žele da nauče ili unaprijede znanje stranih jezika, mogu da se prijave putem e-mail adrese: info@hercegnovi.travel  do 21.marta, kako bi se formirale adekvatne grupe.   Na ovaj način TO Herceg Novi ima za cilj da pomogne gradsku turističku privredu, obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja zaposlenih, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude grada.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com