IzdvojenoTurizam

TAVERNA “PRONTO PRESTO” NAGRAĐENA SA TRI ZLATNE MEDALJE I PLAKETOM NA NOVOSADSKOM SAJMU TURIZMA

Novska porodica Radanović, vlasnici taverne „Pronto presto“, dobitnici su tri zlatne medalje na Novosadskom sajmu turizma „Lorist 2018“.

Uz zlatne medalje za kvalitet usluge, autentičnost gastronomske ponude i kvalitet hrane, Radanovići su nagrađeni i Zlatnom plaketom Novosadskog sajma.

-Nismo ni znali da smo kandidovani, to su uradili naši gosti i to je za mene pravi uspjeh, kada su oni prepoznali i ocjenili našu uslugu i kvalitet na najbolji način. Nekoliko puta tokom ljeta dolazila je komisija za ocjenu kvaliteta. Rezultat našeg rada su zlatne medalje i zlatna plaketa. Nagradu shvatamo kao potvrdu naše ideje da priprema lokalnih specijaliteta, koje prate i lokalne cijene, predstavlja pravi put i način promocije i restorana i grada, poručuje Dragan Radanović za Radio Herceg Novi iz Novog Sada.

U ovom sektoru Novosadskog sajma bili su jedini predstavnici Herceg Novog, a u prezentacijskoj sali bogatu ponudu programa proslave Nove godine i Praznika mimoze predstavlja gradska Turistička organizacija.

Sajam turizma „Lorist 2018“ završava sutra, 7. oktobra.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com