Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Turizam

SUTRA POČINJE INTERNACIONALNI FESTIVAL PLESA “ENERGY DANCE”

Internacionalni festival plesa “Energy dance”, koji je prošle godine organizovan kao pilot projekat, biće otvoren sutra  (15.06.), a trajaće do 17. juna.

Festival će započeti izložbom  portreta slikara iz vojvođanskih krajeva – sutra (15.06.) u 19 sati u  Robnoj kući “Novljanka ” na  Toploj u  prostorijama Oliviafondacije-Internacional i Plesnog kluba “Fenix”. Slijedi potom radionica salsa kubane i bachate.

Za subotu prijepodne planirane su radionice hip hopa i belly dance-a od 11 sati, a  u 18 kod “Admirala” na Škveru zvanično  počinje festival, koji će otvoriti mališani vrtića “Naša radost”. Uslijediće takmičenje volontera koreografa koji su okupili u svoje grupe djecu iz Osnovnih škola “Milan Vuković” i “Dašo Pavičić”, a u glavnom dijelu programa profesionalno takmičenje klubova, uglavnom iz Crne Gore. Na kraju je predviđena latino žurka.

Na festivalu će ove godine učestvovati oko 250  takmičara koje će ocjenjivati internacionalni i domaći žiri. Sponzori ostaju gradska Turistička organizacija, Opština Herceg Novi i brojni hercegnovski privredni kolektivi.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com