Turizam

SUTRA POČINJE INTERNACIONALNI FESTIVAL PLESA “ENERGY DANCE”

Internacionalni festival plesa “Energy dance”, koji je prošle godine organizovan kao pilot projekat, biće otvoren sutra  (15.06.), a trajaće do 17. juna.

Festival će započeti izložbom  portreta slikara iz vojvođanskih krajeva – sutra (15.06.) u 19 sati u  Robnoj kući “Novljanka ” na  Toploj u  prostorijama Oliviafondacije-Internacional i Plesnog kluba “Fenix”. Slijedi potom radionica salsa kubane i bachate.

Za subotu prijepodne planirane su radionice hip hopa i belly dance-a od 11 sati, a  u 18 kod “Admirala” na Škveru zvanično  počinje festival, koji će otvoriti mališani vrtića “Naša radost”. Uslijediće takmičenje volontera koreografa koji su okupili u svoje grupe djecu iz Osnovnih škola “Milan Vuković” i “Dašo Pavičić”, a u glavnom dijelu programa profesionalno takmičenje klubova, uglavnom iz Crne Gore. Na kraju je predviđena latino žurka.

Na festivalu će ove godine učestvovati oko 250  takmičara koje će ocjenjivati internacionalni i domaći žiri. Sponzori ostaju gradska Turistička organizacija, Opština Herceg Novi i brojni hercegnovski privredni kolektivi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com