DruštvoPolitika

SUTRA NASTAVAK REDOVNE PA OSMA VANREDNA SJEDNICA SO

Za sutra je najavljen nastavak 21. redovne sjednice koja je počela 27. maja. U 12 sati je planirana i osma vanredna sjednica lokalnog parlamenta.

Nakon prekida redovnog zasijedanja, pred odbornicima je ostalo još devet tačaka dnevnog reda: predlozi odluka o zaradama  lokalnih funkcionera, o davanju saglasnosti na odluku odbora direktora Vodovod i kanalizacija doo, o produženju ugovora o opterećenju imovine hipotekom, kao i o prodaji automobila u vlasništvu Opštine, putem prikupljanja ponuda. Na sjednici će biti rasprave i o predlogu odluke o izmjenama odluke o utvrđivanju osnova i kriterijuma za finansiranje aktivnosti u sportu i o zabrani izvođenja građevinskih radova u ljetnjem periodu. Odbornici će razmatrati izvještaj o stanju predmeta koji se vodi pred Osnovnim sudom po tužbi IP Krivaja radi utvrđivanja prava vlasništva na parceli u Baošićima, a predviđeni su izbor i imenovanja, kao i odbornička pitanja i odgovori.

Predlog odluke o povjeravanju izrade Prostorno urbanističkog plana Opštine Herceg Novi i predlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o produženju primjene planske dokumentacije, jedine su predložene tačke dnevnog reda 8. vanredne sjednice  hercegnovske Skupštine opštine.

Tok obje sjednice SO Herceg Novi možete pratiti na talasima Radio Herceg Novog, na  90 i 102,7 MHz.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com