Sport

STRELJAŠTVO, TRAP – DRUGA POBJEDA STANIŠIĆA U KUPU

Proteklog vikenda u Budvi je održano 3. kolo liga Kupa Crne Gore u disciplini leteće mete – Trap. Solidne rezultate ponovo je pokvario vjetar, tokom jutranjeg dijela, drugog dana kvalifikacija, sto je u mnogome demoralisalo strijelca željne postizanja normi za odlazak na međunarodna takmičenja.

Ipak, tokom finala u poslijepodnevnim satima, vjetar je potpuno stao, pa su i strijelci pokazali odlične partije. Pobjedu je ostvario Ivo Stanišić iz Sk „Budva“ sa rezultatom 41:38, ispred Boška Raičevića SK „Gams“. Treće mjesto pripalo je najboljem iz kvalifikacija Jovici Markoviću, koji je ostvario 109 meta u kvalifikacijama.

U ekipnoj konkurenciji ovog puta su ubjedljivo trijumfovali domacini SK Budva (Stanišić, Marković, Boreta), ispred Novljana (Mrkaji,, Krivokapi,, Perišić) rezultatom 321:297. Treći je bio cetinjski GAMS (Raičević, N.Marković, R.Marković) sa 291 poenom. Ovim rezutatom, otvorila se neizvjesna borba za titulu pobjednika Kupa Crne Gore, koja će se odlučiti idućeg završnog vikenda u Herceg Novom.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com