IzdvojenoSport

STONOTENISKI KLUB NOVI ŠAMPION CRNE GORE

Stonoteniseri STK “Novi” iz Herceg Novog, ostvarili su pobjedu u trećem meču finalne serije Super lige za muškarce protiv STK “Budućnost” Podgorica rezultatom 4-3 i na taj način pobjedom 2-1 u seriji, osvojili pehar namjenjen šampionu Crne Gore .

Meč je odigran u maloj Sali SC Morača, a sudili su Božo Ćorsović, glavni i Željan Šoć, pomoćni sudija. U prvom meču, slavila je Budućnost sa 4:3, zatim je Novi preokrenuo pobjedom od 4:1, da bi u majstorici Novljani slavili rezultatom od 4:3.

Novi je u odlučujućem susretu poveo 2:0 pobjedama Radulovića nad Rašovićem, kao i Cubović Branka nad Taljanovićem. Budućnost je smanjila na 2:1 pobjedom Fišera nad Cubović Bojanom. U dublu su slavili Radulović i Cubović iz Novog i poveli 3:1. Uslijedile su dvije pobjede Budućnosti – Rašović Stefan ostvario je pobjedu protiv Cubović Branka, a Fišer Robert protiv Radulović Filipa. U sedmom, odlučujućem meču, Cubović Bojan slavio je protiv Taljanović Harisa i donio titulu „Novom“.

-Prvo bih čestitao igračima Budućnosti na fer i korektnoj igri, bio je ovo tromeč vrijedan finala Super lige. Pokazali smo karakter u najtežim trenucima i zasluženo slavili. Odlučio je taj sedmi meč, u kojem je presudna bila smirenost i želja za pobjedom. Čestitao bih svojoj ekipi, treneru i upravi kluba na svemu urađenom do sada, izjavio je Bojan Cubović iz Novog.

ČESTITKE STONOTENISKOM KLUBU NOVI !!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com