Društvo

STEVAN KATIĆ: DJEČJE ODELJENJE INSTITUTA MOŽE BITI TRAJNO RJEŠENJE ZA ŠKOLU

Predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić pozdravio je inicijativu ministra Damira Šehovića,   s obzirom na to da su u Opštini od ranije prepoznali da je to jedino moguće rješenje, ne samo u ovom momentu već i trajno rješavanje pitanja osnovne škole u Igalu.

-Sada je potrebna dobra volja svih nas koji možemo dati doprinos i ako ona bude postojala, sigurno će se naći rješenje bez obzira na nedoumice i dileme oko hipoteke koje se pominju, a koje bi se mogle veoma brzo otkloniti i riješiti. Još jednom izražavam zadovoljstvo ovim postupkom -kazao je Katić, navodeći da u loklanoj upravi ostaju pri inicijativi da je Igalu potrebna škola.

-Ovo je jedan dobar put i način kada je u pitanju škola u Igalu i da se objekat Dječijeg odjeljenja tretira kao konačno rješenje. Spremni smo da učestvujemo u rekonstrukciji, prema procjeni koju smo radili i prema planskim dokumentima i onome što nam struka govori, to je parvo mjesto za školu u Igalu. Nadam se skorom sastanku sa ministrom Šehovićem, predstavnicima Instituta i svima koji su uključeni i da se konačno riješi ovaj problem – rekao je Katić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com