Sport

SPORTSKE VIJESTI IZ VATERPOLA I PLIVANJA

Jučerašnjim trenigom na bazenu na Škveru vaterpolo reprezentacija Crne Gore završila je pripreme i njih 13 jutros je otputovalo za Barselonu gdje u ponedeljak počinje  Evropsko prvenstvo. Rivali Crne Gore u grupi su Francuska (ponedeljak), Malta (srijeda) i Španija (petak)

Na bazenu Sportskog centra u Baošićima u organizacii VK Bokelj juče je održan tradicionalni Trinaestojulski vaterpolo turnir. Pobjednik je ekipa Bokelja. Oni su u polufinalu pobjedili Rivijeru iz Đenovića 9:5 da bi u finalu bili bolji od ekipe Gusara iz  Mlina 12:5.

//////////////////////

Na bazenu na Škveru u toku je Otvoreni turnir Kupa Crne Gore za mlađe kadete u vaterpolu (igrači rođeni 2004 godine i mlađi). Pored ekipa iz Crne Gore na turniru učestvuju i dvije ekipe iz Australije koje su na pripremama u Herceg Novom.

Nakon utakmica dva kola odigranih jutros, u popodnevnom terminu na program su utakmice trećeg kola, od 17.30 Kataro-Budva, 18.45  Sidnej-Pert i od 20 sati Jadran  Primorac. Sutra, poslednjeg dana turnira igra se dupli program. U četvrtom jutarnjem kolu od 9 sati igraju Kataro- Sidnej, od 10.15 Primorac-Budva i od 11.30 Jadran- Pert

U poslednjem petom kolu od 17.30 igraju Primorac –Sidnej, od 18.45  Kataro -Pert  i od 20 sati Jadran-Budva,

//////////////////

Plivači Jadrana Carine, njih 23, danas i sutra učestvuju na 14. Međunarodnom plivačkom mitingu „Srđan i Maksim“ u Trebinju. Za takmičenje je prijavljeno 300 plivača iz 22 kluba iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i BiH

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com