IzdvojenoKultura

SPKD “PROSVJETA”: ROK ZA PREDAJU RADOVA DO 21. JANUARA

Literarni konkurs u čast i slavu Svetog Save, za učenike osnovnih škola u Boki Kotorskoj, SPKD “Prosvjeta” je raspisala pozivnim pismom u novembru 2018. godine. Podsjećaju da je rok za dostavljanje radova 18. januar, ali je, zbog početka drugog polugodišta, ostavljena mogućnost predaje radova do ponedeljka 21. januara.

Ovogodišnja tema nosi naslov “Uskliknimo s ljubavlju svetitelju Savi”, a pozivno pismo dostavljeno je na adrese svih osnovnih škola u Boki Kotorskoj, podsjećaju organizatori.

-Radovi pristižu na adresu SPKD “Prosvjeta”, poštanski pregradak kod pošte 85340 ili ih je moguće dostaviti, u zatvorenim kovertama, u Knjižaru “So”, koja se nalazi na trgu “Nikole Đurkovića”. Podsjećamo učenike, autore radova, nastavnike, kao i škole koje još nisu dostavile radove za konkurs da je rok do petka, 18. januara. Ostavićemo mogućnost naknadnog dostavljanja do ponedjeljka, 21 januara, obzirom na početak drugog polugodišta. SPKD “Prosvjeta” je imenovala komisiju za vrijednovanje radova koju čine: Nikola Malović profesor književnosti, književnik, Snežana Vukićević-Čvoro, književnica i jerej Špiro Živković.

Svečanost dodjele nagrada učenicima za najbolje  radove na Savindanskom literarnom konkursu, kao i dodjela “Prosvjetine” godišnje nagrade prosvjetnom radniku, biće upriličena 27. januara.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com