Politika

SIMONIDA KORDIĆ: DF FAKTOR STABILNOSTI VLASTI U HERCEG NOVOM

All-focus

DF snažno podržava  stabilnost lokalne vlasti i svakako je faktor stabilnosti – ocjenila je nakon sjednice SO odbornica DF-a Simonida Kordić.

-Tu nema nikakvih dilema, mi veoma savjesno i  odgovorno učestvujemo u vlasti, svi naši funkcioneri u izvršnoj, kao i svi naši odbornici – svaki put smo tu da damo konstruktivni dorpinos radu Skupštine, bilo da je afirmativni ili kritički, znači veoma se odgovorno odnosimo prema radu u lokalnoj upravi. DF ima sasvim jasan stav i snažno se protivi bilo kakvom ugrožavanju lokalne vlasti. Vlast u Herceg Novom je jedina opoziciona vlast u Crnoj Gori koja funkcioniše veoma dobro, veoma stabilno i veoma uspješno. Moramo biti veoma ozbiljni i odgovorni kako tretiramo naše građane i njihovu izbornu volju iskazanu na poslednjim izborima i DF se prema tome veoma odgovorno ponaša i snažno protivi bilo kakvom urušavanju lokalne vlasti. Vodimo računa da se ne ponovi scenario DPS -Izbor  -kazala je Kordić.

Na pitanje da prokomentariše ocjene iz Novske liste da se pojedini funkcioneri  odnose neprofesionalno prema svojim radnim obavezama, Kordić je rekla da ne želi da komentariše stav drugih stranaka “jer svako snosi odgovornost za sopstvene kadrove”.

-DF snažno podržava svoje funkcionere,  mi smo vodili računa koje ljude na koja mjesta postavljamo i snosimo punu dogovornost za njihov rad. Oni veoma savjesno i efikasno obavljaju sve radne zadatke. Ukoliko postoji neka dilema da nije tako mi smo spremni da snosimo odgovornost za to  ali je do sada praksa pokazala da svi oni savjesno ispunjavaju sve svoje političke i druge funkcije -rekla je Kordić ponavljajući da je DF faktor stabilnosti loklane vlasti u Herceg Novom.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com