Politika

SAOPŠTENJE SNP: IZABRAN NOVI OPŠTINSKI ODBOR – PREDSJEDNICA DANIJELA ĐUROVIĆ

Iz Socijalističke narodne partije Crne Gore uputili su saopštenje za javnost u kojem je navedeno da je na juče održanoj Izbornoj  konferenciji kojoj je prisustvovalo preko 100 delegata, izabran  novi opštinski odbor koji broji 69 članova.

Konferenciji su prisustvovali predsjednik partije Vladimir Joković i potpredsjednik Dragoslav Dado Sćekić, koji u poslednje vrijeme često borave sa svojim kolegama u Herceg Novom. Predsjednik Joković je u obraćanju delegatima istakao:

„Poznato je da smo u prošloj godini imali jedan težak period za Socijalističku narodnu partiju, ali budite ubijeđeni da će sledeća godina biti mnogo bolja i mnogo uspješnija i za Herceg Novi i za čitavu Crnu Goru. SNP neće trpjeti više ničije ultimatume. Ni onih koji su izgubili na Kongresu partije i čija je politika pogubno uticala na partiju, niti bilo kog drugog. SNP je 20 godina bila partija časnih ljudi i tako će i nastaviti, a svaki pojedinac ili grupacija koji ne poštuju partiju biće sankcionisani.“

Zahvalivši se na posvećenosti svih delegata i članova napretku SNP-a ne samo u Herceg Novom, već i u cijeloj Crnoj Gori, iskazao je odlučnost da SNP čvrsto krene naprijed u 2018. godini.

Na konstitutivnoj sjednici opštinskog odbora u prisustvu 59 članova jednoglasno je ponovo izabrana magistar Danijela Đurović za predsjednika. U svom pozdravnom govoru, Đurović je istakla:

„Sa novim rukovodstvom na državnom nivou, novim predsjednikom partije Vladimirom Jokovićem, okrećemo novi list, a iskrenost, poštenje, solidarnost među svim članovima, se sada zaista vide na djelu. Naš opštinski odbor je u dugom nizu godina bio marginalizovan od strane centrale partije, ali su se vremena promijenila. Kao potpredsjednica Socijalističke narodne partije i reizabrana predsjednica opštinskog odbora SNP Herceg Novi, garantujem vam čvrstu vezu i uvažavanje mišljenja našeg opštinskog odbora. Naša je odgovornost i obaveza da u narednom periodu radimo jedinstveno, snažno, da jačamo i da se širimo. Poštujmo se međusobno da bi nas i drugi poštovali.“, navedeno je u saopštenju.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com