Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Politika

SAOPŠTENJE OO DPS : SUDIĆE VAM GRAĐANI HERCEG NOVOG

Iz OO DPS  reagovali su na saopštenje Demokratske Crne Gore.

-Ima li išta smješnije nego kada Demagozi pokušaju da demantuju činjenice i istinu? Činjenice neumoljivo razotkrivaju bestidnost posrnulih plagijatora. Zato nas ne čudi reagovanje šampiona obmana, neukusa i zastiđa.

Demagozi, na vlasti ste u Herceg Novom ne zato što ste pobijedili, nego zato što ste se kumovski uvezali. A što mislite jedni o drugima kazali ste javno. Da vas podsjetimo: Demagozi prema svom partneru bez kojeg ne bi mogli vršiti vlast “osjećaju tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem“, a njihov partner, kome su oteli glasače, uz osmjeh uzvraća da “Demagozi imaju seanse sa raspopom Dedeićem“. I tako kumovski besprijekorno vršite vlast u ljubavi koja čeka da bude opjevana, jer kao takva niđe na svijetu ne postoji.

I dok se traži poeta osobenog stila i senzibiliteta da “uhvati” tu neviđenu ljubav, da vas podsjetimo na lažna obećanja koja ste dali građanima Herceg Novog:

  • Zahtijevaćemo raskid ugovora o privatizaciji i vraćanje Bolnice Meljine u sistem javnog zdravlja“. Kada ste preuzeli vlast, zaposleni u Bolnici imali su jednu platu zaostatka. Danas četiri. Jeste li tražili raskid ugovora? Jeste li vratili Bolnicu u sistem javnog zdravlja?
  • Zaustavićemo dalje propadanje Instituta i zaposliti stručne i nepartijske kadrove”. Je li propao Institut? Zaposliste li koga u Institutu?
  • Tražićemo hitne revizije i raskid ugovora za privatizacije“. Da li ste zatražili jedan jedini raskid ugovora?
  • Pokrenućemo niz projekata kako bi inovirali turističku ponudu grada i produžili sezonu“. Đe su projekti? Skratili ste sezonu, a hotelijerima naredili da moraju da rade. Koliko ih je radilo za Praznik mimoze?
  • Povećaćemo broj vezova za jahte“. Sjajno. Đe su vezovi? Đe su jahte?
  • Utvrdićemo kvalitet izvršenih radova i personalnu odgovornost za kolektor“. Jeste li ih više utvrdili? Imate li snage da pokažete prstom na drugog partnera iz čijeg ste šinjela iskočili, a koji je pregovarao i vodio sve poslove oko kolektora?
  • Sa koncesionarom puta dogovorićemo otplaćivanje koncesije iz budžeta opštine i ukinuti naplatu putarine na dionici Meljine-Petijevići“. Jeste li se dogovorili? Ili nam se čini da građani još plaćaju putarinu? I podsjetite nas, ko je ugovorio putarinu?
  • Svima ćemo dati šansu kroz ravnopravne uslove na konkursima za radna mjesta“. Jeste li dali svima šansu? Ili ste podijelili Herceg Novi uzduž i poprijeko na “naše” i “vaše”.
  • Tek se zagrijavamo. Tek vas čekaju prozivke  zbog kojih će vam suditi građani Herceg Novog. I to prvom prilikom. Do tada, drž’te se čvrsto i tepajte jedni drugima. Ljubav je čudo” – piše u saopštenju upućenog medijima iz  OO DPS Herce Novi

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com