Politika

SAOPŠTENJE OO DPS: POTPUNI FIJASKO JEDNODNEVNOG IZLETA DEMOKRATA U HERCEG NOVOM

Povodom protestnog skupa koji je danas u organizaciji Demokrata, Demosa i Crnogorske održan u Herceg Novom, saopštenje za javnost uputili su iz OO DPS:

-Ni lijep sunčan dan, ni besplatan prevoz autobusima, ni plaćeno gorivo za automobile iz Budve, Kotora, Plužina, Nikšića, Mojkovca, Podgorice, Cetinja …, nisu privukli simpatizere Demokrata da u većem broju dođu na jednodnevni izlet u Herceg Novi. U gradu u kojem vrše vlast, a u kojem vlada komunalni haos, u gradu u kojem su u gradske službe zaposlili sve svoje članove, a članovima i simpatizerima DPS-a uručili otkaze i pored javnog obećanja da neće biti političkog otpuštanja i zapošljavanja, jedva da su sakupili 100 novljana, 250 izletnika i omanju grupu zbunjenih turista koji su mislili da je u pitanju neki karneval. Ideja Demokrata da crnogorskoj javnosti pošalju poruke kako složni vršioci vlasti u Herceg Novom mogu da okupe opoziciju, raspršila se poput balončića od sapunice. Nema ga… odnio ga vjetar… Dok su turisti prestrašeno odjurili sa skupa, 250 izletnika pakuje kofere i vraćaju se autobusima i kolima kući.

Balončić je puk’o i pored sedmodnevnog maltretiranja građana Herceg Novog sa performansima koji su plašili djecu i stare, upaljenih baklji i megafona kojima su hrabrili sebe da izdrže do današnjeg dana, i tona letaka koji su pobacani po dvorištima i ulazima zgrada a kojima se pozivaju građani na protest. Balončić je puk’o i pored govora koje su danima pripremali PRELETAČEVIĆI koji su izdali razne partije i uhljebljenje našli u Demokratama Crne Gore.

Balončić je puk’o i pored nezapamćene podrške onih medija koji se bore za slobodno laganje, podvaljivanje i obmanjivanje. Ni medijske mecene, od kojih neki hoće da zaborave svoju bježaniju kroz Herceg Novi u gepeku automobila, kada su ostavili Crnu Goru na koju su padale granate, da bi svoju slobodu štitili negdje drugo, ni predstavnici nevladinog sektora, ni pojedini političari koji su u našem gradu dobijali titule za podršku izdaji, nisu bili dovoljni da građani Herceg Novog daju svoju podršku onima koji bi da ruše – umjesto da stvaraju, da podmeću i obmanjuju – umjesto da pogledaju istinu u oči, koji bi da se trčeći iz partije u partiju bore za svoje stolice i povlastice – umjesto da doprinesu napretku grada. Herceg Novi je uvijek bio svoj i ponosan. Danas je balončić u Herceg Novom jednostavno puk’o -saopštavaju iz OO DPS.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com