Politika

SAOPŠTENJE OO DPS: NA INICIJATIVU I SA MJEŠTANIMA REKONSTRUSAN PUT U ZALEĐU KAMENARA

IZ OO DPS-a Herceg Novi  saopštavaju da je na inicijativu grupe građana iz Mjesnog odbora Demokratske partije socijalista  Kamenari, na čelu sa mještanima, Ilijom Andrićem i Nenadom Miševićem, okončana  rekonstrukcija puta u zaleđu Kamenara, do groblja crkve Svete Ane.

Prva dionica puta –  60 metara uspješno je završena u aprilu ove godine, zahvaljujući donacijama preduzeća „Katunjanin“ doo i „Krušo“ doo. Danas je započeti posao u potpunosti realizovan betoniranjem druge dionice, u dužini od 80 metara. Ovaj put, kažu,  predstavlja značajnu lokalnu saobraćajnicu za komunikaciju mještana Kamenara:

– U narednom periodu planiramo dodatne aktivnosti koje će biti usmjerene na razvoj našeg mjesta – kaže Ilija Andrić. On dodaje da u svakodnevnoj komunikaciji sa lokalnim stanovništvom i žele da ustanove ono što je posebno značajno i funkcionalno, te da na tome rade. Građani Kamenara to zaslužuju, ističe Andrić.On najavljuje još jedan projekat koji će uskoro biti realizovan u Kamenarima. To je izgradnja tribina na sportskom terenu Osnovne škole „Orjenski bataljon“.

Kako navode iz DPS-a , iako nemaju vlast u Herceg Novom, nastaviće da „shodno mogućnostima i u budućnosti daju svoj doprinos u funkcionisanju svih naselja u Herceg Novom“:

– Iako ne raspolažemo sredstvima lokalnog budžeta, prepoznavanjem vitalnih potreba lokalne zajednice koje su zanemarene odnosom sadašnje lokalne vlasti, nastojimo da aktivno učestvujemo u funkcionisanju našeg grada. Iza konkretne podrške stoje ljudi koji vole ovaj grad i pomažu njegov razvoj. Uvjeren sam da će to prepoznati i građani –  saopštio je predsjednik  OO DPS  Slobodan Radović Krušo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com