Politika

SAOPŠTENJE OO DPS: KAD PRELETAČEVIĆI BRINU O GRADU

Iz OO DPS uputili su saopštenje za javnost u kome još jednom kritikuju aktuelnu vlast zbog, kako navode, “neodrživog stanja oko odvoza smeća”.

Kada smo u jeku turističke sezone ukazali na neodrživo stanje oko odvoza smeća u Herceg Novom dobili smo demagoški odgovor čelnika na vlasti, velika obećanja i informaciju da je kupljeno „novo polovno vozilo iz 2012. godine“.

Demagoški odgovor i velika obećanja smo očekivali. Drugačije i nije moguće kada se na funkcijama ređaju rođaci, kumovi i naravno partijski poslušnici Demagoga. Priznajemo, malo nas je iznenadila brzina kojom je mladi iskusni kadar Demagoga, direktor „Čistoće“ doo Herceg Novi – Vladimir Arsić, koji naravno nema nikakav konflikt intertesa, uspio nabaviti „novo polovno vozilo iz 2012. godine“. Još više nas je iznenadila brzina kojom se „novo polovno vozilo iz 2012. godine“ pokvarilo.

 

Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti. Ulice su prljave, kontejneri prepunjeni, smeće svugdje uokolo. Sraman prizor za jedan turistički grad koji gubi na ugledu i dostojanstvu zbog „stručnih“ i „depolitizovanih“ kadrova Demagoga.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com