Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Politika

SAOPŠTENJE OO DPS HERCEG NOVI: ISPLATILA SE NAŠA UPORNOST

Nakon jučerašnje sjednice SO iz OO DPSa uputili su  saopštenje za javnost u kome navode: I pored upornih pokušaja Demokrata da spriječe dodjelu 44 stana državnim službenicima i namještenicima,  odbornici Skupštine su još jednom podržali predmetnu odluku. Sve ovo je moglo i moralo biti ostvareno na prethodnoj sjednici, ali je samovoljom Predsjednika Opštine ova tačka povučena sa dnevnog reda! Do danas je ostalo nejasno zašto.Takođe, nejasno je zašto se cio proces dodatno usporava, jer je vladajuća koalicija ostavila za narednu sjednicu donošenje odluke o kreditnom zaduženju. Sve je to moglo biti riješeno već danas!

Javno pitamo šta to motiviše Demokrate i DF da odugovlače?

Vjerujemo da odgovor nećemo dobiti, kao što su danas potpuno nevješto i u svom stilu, amaterski, izbjegavali odgovor na dva pitanja koja su odbornici više puta postavili:

1. ko je sakrio četiri stana,

2. ko radi u Opštini na visokom položaju, čiji član uže familije izvodi radove na zgradi, koje plaća Opština.

Predsjednik Opštine, Katić je otvoreno priznao da ne zna. Priznao je javno, pred odbornicima i hercegnovskom javnošću obmane koje su Demokrate pokušale da podmetnu DPS-u. Ali Novljani očekuju odgovore.

DPS izražava zadovoljstvo što je proces započet u vrijeme dok je bila u koaliciji sa građanskom grupom Izbor priveden kraju. Takodje, obezbijedili smo i četiri velike lokacije na lokalitetu Bare u Igalu i pokrenuli zamjenu zemljišta za zaposlene u policiji i prosvjeti čiji zaposleni punih 15 godina pokušavaju da riješe stambeno pitanje. To nijesu uspjeli u toku mandata onih koji i danas vrše vlast u Herceg Novom. I na ovom pitanju DPS će istrajati do njegovog potpunog rješenja, navedeno je u saopštenju  OO DPS Herceg Novi.

 

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com