IZBORI 2016.Politika

SAOPŠTENJE: NOVSKA LISTA O IZBORIMA 2016

Saopštenjem se danas oglasila Novska Lista, koja  zahvaljuje svim građanima Herceg Novog na iskazanoj biračkoj volji na parlamentarnim izborima i poručuje, da je svima jasno pokazano ko je i gdje je Herceg Novi.

 -Herceg Novi je bastion opozicije. Novska Lista je jedini lokalni subjekat koji je otvoreno pozvao svoje glasače da glasaju opoziciju i budu protiv režima DPS-a.

Novska Lista se zahvaljuje svom članstvu, simpatizerima i glasačima što su na najbolji mogući način odgovorili na naš poziv da izađu na glasanje. Posebno se zahvaljujemo prevarenim novskim glasačima sa poslednjih lokalnih izbora što su se dozvali pameti i što su poslušali naš apel da ne glasaju za DPS i njihove sadašnje i bivše satelite, samim tim činom Novska Lista je direktno pomogla opoziciji u Herceg Novom i pokazala da je jedan od najznačajnijih faktora na lokalnom nivou. Ovo je prijatno iznenađenje za Herceg Novi, jer su Novljani pokazali da i pored svega vole svoj grad i da ga u budućnosti ne vide rasprodanog i raskomadanog, i da ni prijetnje ni  ucjene ne mogu da promjene slobodarski duh koji Herceg Novi oduvjek ima. Ovim je jasno poslata poruka DPS-u da su za dvije godine vladavine gradom pod Orjenom zakazali, da predizborna obećanja nisu ostvarena, da se dešava sunovrat svega u Herceg Novom.  Pozivamo Izbor, pozivamo odbornike Izbora u lokalnom parlamentu, da raskinu koaliciju sa DPS-om neprirodnu po svim kriterijumima i da poslušaju glas razuma svojih birača na poslednjim lokalnim izborima koji su ukapirali ono što oni još uvijek nisu.  Novska Lista će inicirati razgovor sa ostalim opozicionim strankama na lokalnom nivou oko daljeg djelovanja i to koliko sutra.

 Saopštenje su u ime Predsjedništva Novske Liste potpisali Dr Savo Marić i Miloš Konjević.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com