Politika

SAOPŠTENJE- NOVSKA LISTA: NOVI NA PRVOM MJESTU, JEDNAKOST SVIH GRAĐANA I UNAPRIJEĐENJE STANDARDA

Iz Novske liste uputili su saopštenje povodom sedme godišnjice  od osnivanja. U saopštenju je navedeno:

Novska Lista danas obilježava sedam godina od osnivanja. Rođena iz potrebe da svim građanima Herceg Novog pruži alternativu, Novska Lista je postala jedini autentični i bezrezervni predstavnik Novljana na političkoj sceni. Jedinstveni u namjeri da radimo isključivo za interese našeg grada, ostajemo doslijedni principima koji su nas i opredijelili na osnivanje, a to su Novi na prvom mjestu, jednakost svih građana, i unaprijeđenje životnog standarda.

Sedmi rođendan dočekujemo kao važan dio tima koji vodi opštinu Herceg Novi. Konačno imamo priliku da sve svoje resurse stavimo u prilog javnog servisa građana. Prvi su rezultati i više nego vidljivi, počev od završenih infrastrukturnih projekata do promjene kulture u radu javnog sektora  i napretka u sprovođenju usluga iz domena javnih preduzeća i ustanova. Postavljamo standarde kako se mora raditi za svoj grad i odgovoriti na potrebe građana. Borimo se da eliminišemo loše navike u funkcionisanju sistema.

Prevalili smo dug put od osnivanja. Postali smo uzor nezavisnog građanskog političkog djelovanja i organizacijama iz drugih Opština. Nastavićemo i predano raditi i nesebično dijeliti iskustva sa drugima. Vidimo to kao jedini put naprijed.

Zahvalni građanima na povjerenju, svim simpatizerima na podršci i cjelokupnom članstvu na istrajnosti i radu, možemo se sa zadovoljstvom osvrnuti na prethodnih sedam godina i sa optimizmom gledati u mnogo onih koje dolaze.

Nastavljamo našu borbu za Herceg Novi bez rezerve!

S ljubavlju,

Vaša Novska Lista

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com