DruštvoPolitika

SAOPŠTENJE: MILOŠ KONJEVIĆ – ODGOVOR ZA NEPOTPISANE DPS-OVCE

Na jučeraašnje saopštenje OO DPS reaguje danas Miloš Konjević.

-Poštovane DPS-OVCE,  obraćam vam se u ženskom rodu jer ste vi instruisane djevojčice vašeg velikog vođe. S obzirom da se nekada potpisujete samo OO DPS-OVCE a nekada Slobodanka, daću sebi za pravo davam se obratim u svoje lično ime i u ime koalicije. Prvo bih želio da vam saopštim da sam uradio baš ono što ste naveli u vašem dopisu i ukinuo odluku o plaćanju parkinga nedjeljom, a na moju ličnu inicijativu ukinuto je plaćanje parkinga zimi na preko 150  mjesta. Na vašu žalost ostao sam onaj isti Mića koga ste sve ove godine proučavali, bavili se mojim privatnim životom i pokušavali da me kupite. Međutim ni ja ni Novska Lista nismo na prodaju. Ja sam svjestan da je počela zabrana gradnje i da vaši veliki mozgovi sada imaju višak slobodnog vremena pa da u svojim ugostiteljskim objektima mogu da se posvete pisanju i istraživanju. Drage moje DPS-OVCE da li mi možete reći koga sam ja to od rodbine zaposlio u opštini i bilo kom opštinskom preduzeću? Molim vas da ih navedete poimenice. Isto tražim što se tiče prijatelja. Da li vi znate uopšte šta prijatelj znači s obzirom da ste čitav život bile i ostale drugarice. Mislio sam da će se neka od vas sjetiti da kaže kakvu ste štetu napravili na Mojdeškom putu a koju je napravila vaša inžinjerija i mašinerija, i koju mi treba da saniramo. Mislio sam da ćete mene i nas pohvaliti zbog 30% više gostiju nego u istom periodu lani i što napravismo sevap vašim ugostiteljima i hotelijerima, ili što smo sagradili sportski teren na Toploj. Mislio sam da ćete nas pohvaliti što od Bejruta na rivijeri napravismo lijepo mjesto za življenje i ljetovanje. Mislio sam da će se neka od vas drznut da kaže nešto o rasvjeti u Herceg Novom koju napraviste. Mislio sam da će neka od vas reći kako je u redu što jedna od vas deponuje hiljade i hiljade tona pijeska preko glavnih vodovodnih cijevi koja snabdijeva Igalo i gdje bi bila nesaglediva šteta da ta cijev pukne, ne kazaste koliko sam vaših članova i simpatizera po opštini i opštinskim preduzećima spasio i primio na razgovor, ne kazaste ni to koliko je radnika opštine, vaših članova, iškolovano sa opštinskog budžeta za vrijeme vašeg mandata.

Na kraju drage moje DPS-OVCE pitanje za vas i Slobodanku je zašto nam niste odgovorili na pitanja od prije pet mjeseci i sada ćemo ih još jednom postaviti:

Ko su ljudi iz Novske Liste koji su ujedno i članovi navijačke grupe? Navedite ih poimenice. Ko je sagradio Institut Dr. Simo Milošević? Kad je Institut uknjižen kao državno vlasništvo?

Drage moje DPS-OVCE ja se neću baviti patetikom i podgoričkim floskulama tipa „udrite ako vam basta“ iz razloga što sam mnogo jak, i ja i Novksa Lista i što vas sve zajedno mogu nositi na grbači, već ću vam saopštiti da ću vam se u budućnosti obraćati samo ako se neka od vas  potpiše ispod imenom i prezimenom. Do tog momenta vam želim ugodno ljeto. U potpisu je Miloš Konjević.

2 0 komentara

  1. Ево ћу да поновим коментар о Коњевић Милошу овом младом и талентованом политичару. Он је дао добар одговор ДПС-у наводећи аргументе послије чега ће ДПС-овци највјероватније направити паузу да би се сабрали. Из овог текста могу закључити да је Милош искрен, храбар, интелигентан, али мени се највише свиђа да је непоткупљив , јер би у супротном случају, морао узети још једно презиме: ЦАРИНЕ, као бивши клуб Јадран којег више не би било да на нашу срећ не постоје његови ветерани. Вријеме би било да Јадранови ветерани преузму, Јадранову ризницу. Није случајно да спомињем Јадран, јер се у Милошевој партији налазе Јадранови ветеранн . Кад већ причам о томе морам споменути један од четворице којима припада доживотно Јадран-Царине жели да старим пливачима и пливачицама подјели некакве дипломе , иако они и оне никад нису пливале у клубу Јадран Царине. То треба да се деси на вјерски празник средином јула , а вјероватно по предлогу распопа Мираша Дедејића. Очигледно је да змија која чува благо у Јадрановој ризници не спава.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com