Politika

SAOPŠTENJE: DPS-IZA GORKIH RIJEČI OSTAJU GORKA USTA

Iz hercegnovskog OO DPS  danas su odgovorili na saopštenje OO Demokrate Herceg Novog. U saopštenju navode:

-Ništa ne izdaje čovjeka kao pamćenje, i ništa ne vara kao riječ. Normalno je da kao mlada partija nemate dugo pamćenje. I mi se zbog toga ne ljutimo. Mada, možda zato što pamtimo malo duže od vas, znamo da ste nikli iz partije koja je 15 godina upravljala Herceg Novim. Rado bi prikrili korijen od kojeg potičete, ali ne može. Ne može, zato jer narod nema samo uši, pa da ga zaglušite bukom svojih saopštenja. Ima narod i oči i pamet. Pamti narod da je vaš predsjednik Opštinskog odora, gospodin Katić, bio potpredsjednik Opštine Herceg Novi. Ali, ne ispred Demokrata, nego ispred Pokreta za promjene. Tako je vaš korijen dobio pelcer.

Malo je godinu i po dana da se ispravi 15 godina promašaja. I neće slatke uvozne čokoladice koje dijelite umanjiti grkost vaših riječi i optužbi. A iza grkih riječi, ostaju grka usta. Lako je držati govore. Teško je održati riječ.

DPS sigurim korakom ide ka još jednoj izbornoj pobjedi. Sigurnim korakom rješavamo jedan po jedan problem u Herceg Novom. Sigurnim korakom prilaze nam novi članovi i simpatizeri. Sigurnim korakom gledamo u djela, a Vama ostavljamo riječi, jer obično riječi nijesu u vlasti čovjeka, nego je čovjek u vlasti riječi.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com