Politika

SAOPŠTENJE DEMOKRATSKE CG: PROTESTNI SKUP U SUBOTU U HERCEG NOVOM

Demokratska Crna Gora najavljuje protestni skup koji će u Herceg Novom biti održan u subotu, 30. marta. U saopštenju navode:
Nakon Zete, Budve, Nikšića, Danilovgrada, Cetinja i Pljevalja realizacija Plana vaninstitucionalnog djelovanja nastavlja se u Herceg Novom.
U cilju animiranja što većeg broja građana iz svih gradova Crne Gore, a sa namjerom podizanja energije za naredni protestni skup u Podgorici, Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Vladimir Pavićević (Crnogorska), nezavisni intelektualci i žrtve progona kriminalnih DPS struktura organizovaće protest u Herceg Novom, u subotu, 30. marta, na Trgu Herceg Stjepana – Belavista, sa početkom u 12:00 časova.
Protestni skup u Herceg Novom će se održati na Trgu Herceg Stjepana, a protestna šetnja će, simbolično, proći pored mjesta na kom je DPS od nekoliko lica otkupio lične karte kako ne bi izašli na lokalne izbore. Takođe, bunt će biti izražen i u odnosu na činjenicu da je u Herceg Novom, uoči posljednjih lokalnih izbora, u trenutku vršenja krivičnog djela, uhvaćen Novak Leković, službenik policije, koji je protivpravno uticao na volju birača i izvršavao prljave zadatke po nalogu šefa Izbornog štaba DPS Herceg Novi Petra Ivanovića, da bi, zatim, od strane DPS-a bio nagrađen pozicijom šefa Komunalne policije u opštini Tivat. Bunt ćemo dalje izraziti protiv svih nepočinstava Demokratske partije socijalista Crne Gore i njihove podzemne izborne kriminalne mašinerije.
Sa Trga Herceg Stjepana biće poslata poruka da nema te sile, torbi, koverata, postera, flajera i batinaša koji će zaustaviti talas promjena u Crnoj Gori.
Nakon protesta u Herceg Novom pridružićemo se velikom protestnom skupu u Podgorici.
Ubrzo ćemo najaviti i druge vaninstitucionalne aktivnosti pomenuta tri politička subjekta.
Gotov je! Ne boj se. Pridruži nam se -navedeno je u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com