Politika

SAOPŠTENJE: DEMOKRATE HERCEG NOVOG-DPS POLITIČKOM KORUPCIJOM DOLAZILA NA VLAST

Na današnje saopštenje OO DPS reagovali su iz OO Demokrate Herceg Novog. U saopštenju navode:

-Prosto nam je nevjerovatno da se novski DPS stalno vraća na pamćenje naših sugrađana, kao da su oni zaboravili kroz kakvu su golgotu prošli od kad su oni došli na vlast. Ne želimo građane više da podsjećamo na sve ono što su vaše zasluge za grad poslednjih nekoliko decenija, jer to narod dobro u ovom gradu zna i zato nikada niste imali njihovu podršku, ali ste poslije izbora uglavnom političkom korupcijom dolazili na vlast, kako u državi tako i u ostalim opštinama.

Vaše prozivanje na račun predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi potvrđuje samo ono što smo naveli u prethodnim saopštenjima – uhvatila vas je panika i strah od Demokratske Crne Gore, jer ste svjesni da ćete biti daleko od rezultata izbora iz 2014. godine u Herceg Novom.

Samo ćemo podsjetiti građane da je predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Novog na mjestu potpredsjednika Opštine bio manje od dvije godine, i za taj period nije bilo moguće ispraviti sve ono što ste vi uništili za punih 27 godina. Evo danas na funkcijama u Novom imate i vi potpredsjednika Opštine, predsjednika Skupštine i savjetnika predsjednika, ne zna im se broj. I to koji su rezultati vašeg rada najbolju je ocijenu dao vaš koalicioni partner iz Izbora –  za dvije godine vlasti  posadili ste tri masline.

Demokratska Crna Gora vas ovim putem poziva da skratite mandat i lokalnom parlamentu u Herceg Novom ukoliko ste toliko sigurni u sebe i da se naj taj način ponovo izmjerimo, jer odavno nemate legitimitet građana da nastavite sa vršenjem vlasti.

Ono koliko se vi zalaže za svoj grad dovoljno govori i aktivnost vaših poslanika iz Novog u Skupštini Crne Gore, koji su za za poslednih 20 godina  postali rekorderi po neaktivnosti i na taj način pokazali odanost lideru, a maćehinski odnos prema svom gradu, jer se nikad nisu suprostavili štetnim ugovorima i zakonima koje je Skupština donosila na štetu Herceg Novog.

Sve su to stvari koje Novljani dobro pamte i znaju, i zato ćete sigurnim korakom izgubiti ove izbore, jer građani više ne nasijedaju na vaše podvale, ucjene i pritiske koje ste radili godinama unazad kako bi zadržali vlast. Demokrate vam to neće dozvoliti,  i ovog puta će sigurno biti pobjede, a ne podjele-navedeno je u saopštenju OO Demokrate Herceg Novog.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com