Izbori 2017.Politika

SAOPŠTENJE: DANIJELA ĐUROVIĆ,SNP – OPOZICIJA POKAZALA ZAJEDNIČKU SNAGU, SADA TREBA DA POKAŽE ODGOVORNOST

 

Pred izbore smo obećali da će Herceg Novi biti oslobođen od loše DPS uprave, koja nije imala odgovor ni na jedan problem Novljana. Glavni cilj je ispunjen – DPS je poslat u zaslužene opozicione klupe, saopštila je danas magistar Danijela Đurović, nosilac liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“

Socijalistička narodna partija je osvojila 2 odbornička mandata, koliko je imala i u prethodnom sazivu lokalnog parlamenta kada smo bili opozicija. Sada će 2 mandata SNP-a, zajedno sa dosadašnjim opozicionim strankama, činiti novu vlast u Novom.

Svakako, bili bi zadovoljniji da je SNP ostvario ubjedljiviji rezultat, ali u situaciji permanentnog pritiska od strane državnih funkcionera i činovnika, kao i stalne atmosfere straha koju vladajuće partije državnog nivoa stvaraju među građanima, a koji su rezultirali i nešto manjom izlaznosti, možemo reći da je uspjeh, ipak, ostvaren.

Mi raspolažemo kvalitetnim kadrovima i imamo realan izborni program, a u budućoj vlasti ćemo pokazati da smo spremni i da odgovorno radimo. U Herceg Novom je opozicija dokazala snagu, a u narednim danima moramo pokazati i našu zajedničku odgovornost. Građani Novog u SNP-u imaju pouzdanog garanta promjena na bolje.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com