DruštvoIzdvojeno

SAOPŠTENJE: AZMONT STIPENDIJSKI PROGRAM ZA STUDIJE MEĐUNARODNOG HOTELIJERSTVA I MENADŽMENTA

Kompanija Azmont Investments treću godinu za redom poziva zainteresovane buduće studente da se prijave na konkurs za Azmont Investments Stipendijski program. I ove godine, biće dodijeljeno do pet stipendija u punom iznosu vrijednosti školarine koje se odnose na studijski program Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu i turizam Univerziteta Donja Gorica – Bachelor diploma i realizuje se  po licenci francuske škole Vatel koja je 2016. godine proglašena najboljom školom u oblasti međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta.

Azmont Investments će ove godine izdvojiti 36.000 EUR za 5 uspješnih stipendista. Vrijednost stipendije trenutno iznosi 2.400 EUR po akademskoj godini, ukupno 7.200 EUR po stipendisti. Trajanje stipendije je 3 godine i stipendija se odnosi isključivo na Akademske studije za međunarodno hotelijerstvo i menadžment na UDG-u.

-Dodjelom stipendija budućim studentima iz bokokotorskog zaliva, naša kompanija prvenstveno želi da osigura razvoj edukativnih hotelijerskih programa, podrži lokalne resurse, podstakne njihov dalji razvoj i omogući mladima iz Crne Gore međunarodno iskustvo kroz najbolju praksu. Vjerujemo da nivo turističke ponude u jednoj zemlji umnogome zavisi od kvaliteta ljudi koji je kreiraju, istakla je Adrijana Husić, menadžer marketinga i komunikacija u Azmont Investments.

Pravo učešća na konkursu imaju  učenici sa završenom srednjom školom  koji žele da se profesionalno usavršavaju u oblasti međunarodnog hotelijerstva i turizma, a prednost imaju mladi iz Bokokotorskog zaliva i opštine Herceg Novi. Rok za podnošenje dokumentacije na konkurs za 2018/19 godinu je 17. jun 2018. godine. Više informacija o načinu apliciranja je dostupno na Azmont Web Site-u, u dijelu za Društvenu odgovornost. Link: http://azmont.com/cg/azmont-investments-scholarship-program-2018

 

O programu Međunarodno hotelijerstvo i menadžment: 

Uspostavljanje studijskog programa Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica od značaja je i koristi za cijelu industriju jer predstavlja dugoročnu investiciju u obrazovanje i podržava razvoj ljudskih resursa. Dodatno, ovaj prestižni program ima za cilj da pomogne u daljem obrazovanju i razvoju hotelijerstva u Crnoj Gori, istovremeno pripremajući generacije koje dolaze da izgrade svoje karijere u hotelijerstvu i turizmu, i to na međunarodnom nivou. Ono što ove studije razlikuje od drugih jeste praktični rad koji studenti prolaze pored predavanja i ispita. Tokom cijelih studija, studenti uče kako da implementiraju teoretsko znanje u praksi. Dodatno, pored prakse koja se radi u renomiranim ugostiteljskim institucijama u Crnoj Gori, naši studenti će istu obavljati u Americi, Španiji, Estoniji i Grčkoj gdje će sticati znanja i vještine potrebne za ugostiteljstvo najvišeg nivoa. Nakon završenih studija, studenti dobijaju diplomu crnogorskog univerziteta, kao i EU diplomu međunarodnih studija. Stipendistima će takođe biti ponuđena odgovarajuća pozicija na nekom od projekata koje realizuje kompanija Azmont Investments, kao što je npr. Portonovi rizort.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com