Društvo

SAOBRAĆAJ U NOVOM OPET PO ZIMSKIM PRAVILIMA

U mjestima duž hercegnovske rivijere   danas je  ukinut ljetni  režim saobraćaja, od ponedeljka, na zimski režim biće vraćen i saobraćaj  u ulicama Prve  Bokeške,  Orjenskog bataljina  i Braće Pedišić u Meljinama.
Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju  informišu da je od Kumbora do Kamenara, priobalnim putem, saobraćaj  od danas  omogućen  bez prekida, u oba smjera. Donjim putem  od Plavog mosta prema Lalovini u Meljinama  na snazi je jednosmjerni saobraćaj koji je uveden 1. jula. Od ponedeljka će biti ponovo  omogućen pristup vozilima  na  magistralu  iz pravca  Starog Doma zdravlja   iz ulice Prve bokeške brigade i   ulice  Stjepa Šarenca.   Ulica Prve Bokeške brigade  od 1. jula  je  jednosmjerna  sa dozvolom saobraćaja sa  magistrale. U Ulici  Orjenskog  bataljona  do  Banjalučke saobraćaj je  dvosmjeran,  a  u jednom smjeru prema raskrsnici na Toploj.  Taj režim   od 1. 07.   primjenjuje se zbog  gužvi i zagušenja saobraćaja  ulicom Orjenskog bataljona.  Šetalište Pet Danica i Obala Nikole Kovačevića u Igalu   stalno je  u zoni sa posebnim režimom saobraćaja  ,  od 6  do 9  i od 14 do 16 časova  predviđeno je  za dostavu ,  dok je zabranjen prolaz  svim ostalim vozilima.
Iz istog Sekretarijata podsjećaju  da još traje  Odluka o zabrani izvođenja građevinskih radova tokom glavne turističke sezone koja je donijeta 1. jula . Svi investitori  i izvođači radova   obavezni su  da poštuju propise  o zabrani  gradnje  a  u interesu produžene turističke sezone građevinari   će mirovati do kraja septembra .

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com