Društvo

SANACIJA ŠTETE NA OBJEKTIMA BOLNICE U DVIJE FAZE

Sanacija štete na objektima bolnice u Meljinama biće realizovana u dvije faze, dogovoreno je nakon što su juče ovu ustanovu obišli četvoročlana komisija Atlas grupe i savjetnice predsjednika Opštine Herceg Novi dr Tamara Vujović.

Prema riječima  Vujović  prva faza je već počela, dok je za drugu potrebno više vremena dok sečini kompletan izvještaj:

-Prva faza  se odnosi na zamjenu stakala u kojoj će i opština da učestvuje, kao i ojačavanje cerada na krovovima, da ne bi prve kiše napravile veću štetu.  Druga faza podrazumjeva ozbiljnu rekonstrukciju , nakon što se napravi izvještaj i procjena štete od strane Atlas grupe  i njihovih vještaka. Zatim će Atlas grupa izabrati ponuđača , kako bi se krenulo u ozbiljnu rekonstrukciju, kazala je Vujović.

Vanjske površine u krugu bolnice su raščišćene, još je ostalo nekoliko stabala koje treba ukloniti, kazala nam je izvršna direktorica bolnice dr Olivera Elez:

– Očekujemo dolazak ekipa iz gradskog zelenila koja će procjeniti da li pojedina stable mogu da ostanu ili su će morati biti obarena. Unutrašnje prostorije smo odmah očistili od šuta i stakla da možemo da ih koristimo, kazala je Elez.

U susret ljetu, u bolnici u Meljinama, uspjeli su da ojačaju medicinski kadar i tako prevaziđu osipanje broja ljekara. Potvrđuju i tako da su uprkos svemu spremni  za sezonu koja uvijek donese više posla.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com