DRUŠTVOIzdvojeno

ŠAMPIONSKI PEHARI PODRUMA DELIĆ IZ NOVOG SADA STIGLI U HERCEG NOVI!

Na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na „Večeri šampiona“ posvećenoj osvajačima velikih šampionskih  pehara, uz prisustvo članova pokrajinske i republičke vlade Srbije, te članova diplomatskog kora kao i prestavnika kompanija iz oblasti agrobiznisa, dodijeljena su najviša sajamska priznanja, a Podrum Delić je kao osvajač 13 medalja (8 zlatnih i 5 srebrnih) za kvalitet vina i jakih alkoholnih pića proglašen po drugi put za VELIKOG ŠAMPIONA SAJMA!!

Takođe je Podrum Delić SPG kao najuspješnija vinarija iz Crne Gore i kao vinarija koja je određena da predvodi ekipu Crne Gore, primila i drugi veliki šampionski pehar u ime vinara i rakijara Crne Gore za najuspješniji nastup kao i za širok asortiman i kvalitet proizvoda. Ovim je Podrum Delić SPG ne samo odbranio prologodišnje titule već i značajno popravio lanjski rezultat.

Na sajmu je  učestvovalo rekordnih 118 proizvođača vina i jakih alkoholnih proizvoda sa preko  317 uzoraka pića.

Ekipa Vinarije Podrum Delić SPG u sastavu: Aleksa Delić, vođa ekipe, Nikola Delić, Dragiša Delić, Rajko Vikalo, Đoko Simović i Dejan Tripčević je sa ponosom predstavljala svoj grad kao i ekipu Crne Gore. Sa mnogobrojnim medaljama i peharima stigla  je u Herceg Novi – informišu iuz Podruma Delić, a mi objavljujemo uz srdačne čestitke.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com