Društvo

RIBLJA VEČERA U INSTITUTU IGALO – SPOJ TRADICIJE I NOVIH TRENDOVA

Tradicionalna  “Riblja večera”  večeras u Institutu Dr Simo Milošević  uz brojne  novitete, ali  i očuvanje  starog šarma ovog programa koji je nekada bio jedan od obaveznih u kalendaru novskih fešti.  Ove godine osmišljen je program u kome će učestvovati   klapa Castel Nuovo, gudački kvartet Unque i specijalni gost – Goran Karan.

– Ovogodišnja “Riblja večera” biće  uvod u predstavljanje novih trendova Instituta i stil poslovanja usmjeren ka lokalnoj zajednici. Tradicionalni događaji, poput ovog, uvijek su bili omiljeno mjesto okupljanja Novljana i onih koji vole Novi i njegov duh i kulturu, poručuju organizatori.

U cijenu ulaznice od 20 eura uključena je večera. Provjereno kulinarsko umjeće iz kuhinje Instituta biće predstavljeno u punom sjaju, a u saradnji sa firmom “Plantaže”, u ponudi je i bogat izbor i promocija preporučenih vina. Biće upriličena i posebna degustacija svih vina firme “Plantaže” uz preporuke stručnjaka. I prostor će odisati primorskim ambijentom obećavaju organizatori i ističu da je ovaj program, između ostalog i  doprinos cjelogodišnjem programu hercegnovskih manifestacija, posebno  onih koje čuvaju tradiciju našeg grada.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com