Politika

REAGOVANJE SD: PRAZNIK MIMOZE U SJENCI  JUBILEJA NESTRUČNE ORGANIZACIJE

Reagovanje  su danas u Redakciju Radio Herceg Novog uputili iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata Crne Gore.  Navode da se otkazivanjem koncerta Zdravka Čolića, u zadnji čas, pokazalo još jednom “da ovaj grad nema domaćina koji vodi brigu o svojoj kući. Stručnjaci su htjeli da nadmaše i prirodu.  Suočeni sa oblakom koji ih je, i bez kiše poklopio, javiše da iz “bezbjednosnih razloga” odlažu koncert za 8. februar.”

Herceg Novi je turistički grad, a jos nijesmo naučili da je turizam najosjetljivija privredna grana, da tu ne smije biti prevara, da je zadovoljan gost najbolja reklama…Dakle da Turistička organizacija grada radi sve unatraške potvrdila je i ovogodišnja organizacija cjelokupne manifestacije.

Čijim očima će direktori TO i Herceg festa gledati  javnost u sljedećem obraćanju kada će pokušati da  opravdaju, neopravdanu organizaciju, koju je prije sedam dana trebalo odgoditi nakon prvih najava meteorologa da će vrijeme biti loše?! Kao sto u junu počinjemo sa pripremama turističke sezone, tako u januaru promovišemo Praznik mimoze.

Kako su gospoda iz TO i Herceg festa mislili da animiraju turiste tri dana u Herceg Novom, ako im nije omogućeno ni da kupe karte za maskenbal i to je, kao i mnogi programi, zabava za privilegovane.

Odgađanje koncerta Zdravka Čolića nije samo poraz za opštinske činovnike, već i privrednike koji su se ozbiljno pripremili za ovaj događaj. Da li će ovo biti razlog da padnu maske sa lica nesposobnih u Turističkoj organizaciji, kojima je jedini cilj  da na bilo koji način napune kasu koju nemilosrdno prazne putovanjima, navedeno je u saopštenju OO SD Herceg Novi koje je potpisala predsjednica Tatjana Fanfani.

1 komentar

  1. Kako bi bilo da ste vrijeme koje ste potrošili na pisanje saopštenja (kao i razgovore sa vašim partijskim drugarima koji su, ubijeđen sam, prethodili dopisu) preusmjerili na organizovanje kulturnih dešavanja u bar dva objekta gore pomenutih “oštećenih” (da ne kažem vaših SD) privrednika ??? Ako već smatrate da ste stručniji od organizatora, ne sumnjam da ne bi mogli i da bi bili uspješni. Ali kad bolje razmislim – zašto bi radili u korist građana/turista kad nijeste ni do sada (jer svi dobro znamo iz koje partije ste potekli i čiji ste rukavac)? I zašto bi odjednom nekome, za dobro svih, pomogli a ne odmogli. Zašto bi kad je mnogo lakše udobno se smjestiti i kritiku (koja nema veze sa Praznikom nego vašim statusom/interesom) napisati. SRAM VAS BILO!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com