DruštvoIzdvojeno

PVK JADRAN: REAGOVANJE NA TEKST “INICIJATIVA GRAĐANA I OPŠTINE: PVK JADRAN DA VRATI IME JADRAN – HERCEG NOVI”

Na juče objavljeni tekst  INICIJATIVA GRAĐANA I OPŠTINE : PVK JADRAN DA VRATI IME JADRAN – HERCEG NOVI, iz Uprave PVK “Jadran” dostavili su  reagovanje koje prenosimo u cjelosti:

-Prije svega smatramo da je jako neprofesionalno i nekorektno objavljivati tekst bez kontaktiranja i traženja komentara strane koju pominjete u tekstu, čim više što komunikacija između radio Herceg Novog i našeg kluba jako kvalitetno funkcioniše te s naše strane kostantno dobijate sve informacije vezano za aktivnosti kluba. Vaši novinari nas jako često kontaktiraju, pa čak i u danima vikenda, praznika i kasnim večernjim časovima nakon odigranih utakmica. Na sve pozive sa zadovoljstvo i promptno odgovaramo, a sve u cilju što blagovremenijeg i tačnijeg informisanja zainteresovane javnosti.

Iz sveg navedenog nam nije jasno zbog čega je ovog puta izostalo vaše direktno interesovanje, te kome to dogovara?

U dodatku se nalaze dopisi: Opštine Herceg Novi  od 19.09.2018, dostavljen našem klubu u jutarnjim časovima 20.09.2018 od strane Opštinskog kurira, te odgovor kluba dostavljen Opštini HN istog dana (20.09.2018), što je jasno vidljivo iz Opštinskog prijemnog pečata. Radi istinitog i pravovremenog informisanja javnosti insistiramo da uz reagovanje oba dopis integralno i što prije objavite, navedeno je u reagovanju uz  srdačan sportski pozdrav.

dopis opstina 1 (1)

dopis jadran

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com