Sport

PUTOVANJE NA BICIKLIMA OD HERCEG NOVOG DO BEOGRADA PROŠLO U DOBROM RASPOLOŽENJU

Članovi Triatlon kluba „X Herceg Novi“  Nikola Bijelović i Stevan Lučić, uspješno su na biciklima stigli u Beograd, a put od Herceg Novog do glavnog grada Srbije, dug oko 550 kilometara, prošli su bez poteškoća, u dobrom raspoloženju i druženju.

Podsjećamo, Stevan i Nikola su krenuli na biciklima u Beograd a nakon napornog prvog dana i pređenih 170 kilometara, odmarali su na Žabljaku.

-Nakon dolaska u Beograd mogu reći da je prva dionica puta, od Novoga do Žabljaka, bila najteža ali nekako najljepša. Drugog dana smo od Žabljaka, preko mosta na Đurđevića Tari, Pljevalja i Prijepolja  stigli u Novu Varoš, a trećeg dana preko Užica smo stigli u Čačak. To je bilo poslijednje prenoćište na našem putu za Beograd. Nakon prespavane noći smo preko Gornjeg Milanovca stigli u Beograd u ranim večernjim satima, ističe u izjavi za naš Portal Nikola Bijelović, i dodaje.

-Na putu ka Beogradu spojili smo se sa brojnom grupom biciklista iz Čačka i razmijenili iskustva. Stevanu je ovo drugi put da sa biciklom prelazi ovu dionicu. Ja sam mu se priključio ove godine i doživio sam divno i nezaboravno iskustvo, naglašava Bijelović, inače aktuelni šampion Crne Gore u automobilizmu u klasi 1150 grupe N.

Stevan i Nikola odmaraju u Beogradu i u narednim danima će odlučiti kada i kako će se vratiti u Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com