IzdvojenoTurizam

PUNI KAPACITETI HOTELA PARK I DELFIN – 1000 GOSTIJU U BIJELOJ

U hotelima Park i Delfin koji posluju u okviru kompanije Carine boravi oko 1.000 gostiju. Prema riječima vlasnika Carina Čeda Popovića svi kapaciteti su popunjeni a ovoga ljeta bilježe bolju posjetu za oko 20 odsto  u odnosu na isti period prošle godine.

-Veoma smo zadovoljni ovogodišnjom sezonom koja još nije završena. Svi kapaciteti su popunjeni, nemamo praznog kreveta. Kod nas odmaraju gosti iz Francuske, Njemačke, Engleske, Poljske. Imamo trogodišnje ugovore sa turoperatorima iz tih zemalja, a već imamo i rezervacije za narednu godinu -kazao je Popović.

I ove godine među najvećim problemima Popović ističe nezavršeni kolektor, dok je zadržavanje na graničnom prelazu, na šta su se gosti žalili prethodnih godina, ove bilo minimalno.

Oba hotela, po riječima Popovića će raditi do kraja oktobra.  Vrlo brzo, kako navodi, počeće radovi i na izgradnji hotela u Kumboru  na placu Carina i susjednom  gdje se nalazi kamp Šumadija za koji su Carine potpisale dugogodišnji ugovor o zakupu i zajedničkoj investiciji sa Mitropolijom  crnogorsko primorskom.

– Sa pripremnim radovima bi počeli odmah po iseljenju dosadašnjih zakupaca, koji imaju vikend kućice na tom placu. Svi su na vrijeme, još prošle godine obavješteni da se ugovori za zakup neće produžavati. Dali smo im i rokove, pomjerali ih nekoliko puta.  Jedan dio se već iselio, sačekaćemo još nekoliko dana da vidimo hoće li to uraditi još nekoliko njih ili ćemo morati da rušimo objekte.  Naši planovi su da gradnju počnemo što prije i da do narednog ljeta hotel bude u funkciji – kazao je Popović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com