DruštvoIzdvojeno

PUNA “OTVORENA ULICA” U IGALU – MEDITERANSKA FEŠTA NA PRAZNIKU MIMOZE

Puni kafići i puna “Otvorena ulica” – mediternska fešta u Igalu, priređena  u sklopu Praznika mimoze. Organizatori goste dočekuju suvim smokvama i lozom, prženom  ribom i vinom. Članice novoosnovanog udruženja “Fešte” iz Baošića ne propuštaju priliku da uz osmjeh i dobrodošlicu tradicionalno posluženje ponude i domaćim i gostima. U cenru Igala čuje se i dobra mediteranska pjesma,  novske grupe Castel Nuovo,  tivatskog trija Fankulo, a  pravi ritam  da se gosti razgibaju i ugriju dali su  iz grupe Bayamo salsa. Nezamjenjljivi animatori postali su klovnovi iz NVO Maškare koji su čini se  bez prestanka izazivali osmjehe.

Još jednom je skoro jednoglasna ocjena i gostiju i organizatora da je  fešta uspjela.

Marija iz Sarajeva kaže da je propustila prošli vikend na Prazniku mimoze  jer je prognoza vremena bila loša, ali je ovaj vikend sjajna prilika za nove utiske sa Praznika na koji godinama i rado dolazi. Kaže i da će sutra prvi put poći da pogleda turnir  u piciginu.

-Jedva čekam da napravim zimske fotografije na plaži koju koristimo preko ljeta, kaže uz osmjeh Marija i  predlaže da se neko slično takmičenje tokom Praznika mimoze organizuje i za dame.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com