Turizam

PRVI GOSTI U HOTELU “PLAY” OD 15. JUNA

U novootvoreni hotel „Play“ koji posluje u okviru Sportskog centra Igalo,  prva grupa gostiju iz Srbije stići će 15. juna.

Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice i u ponudi ima 65 ležajeva raspoređenih u 35 soba. Ovaj objekat je za nepunu godinu vraćen u vlasništvo Opštine, a pod upravljačkom palicom Sportskog centra Igalo unaprijediće cjelokupnu turističku ponudu Herceg Novog, sa fokusom na razvoju sportskog turizma i radom tokom cijele godine.

Preuzimanjem hotela „Play“ kao dio ponude cjelokupnog paketa usluga u okviru Sportskog centra, postao je i preuređeni restoran „Play“. Restoran je kapaciteta do 150 mjesta sa predivnom terasom i pogledom na sportske terene, a u svojoj ponudi ima standardne menije hrane i pića, ali i posebne sportske menije i nacionalnu kuhinju. Restoran je otvorenog tipa i nije namjenjen samo gostima hotela, već i korisnicima sportskih terena i ostalim posjetiocima cjelokupnog kompleksa.

Sportski centar u čijem je sastavu zatvorena Dvorana površine preko 50 hiljada kvadratnih metara sa raznovrsnim kapacitetima od teretane do terena za košarku rukomet i odbojku, u prethodnom periodu uspio je da svoje kapacitete obogati i novim terenom za odbojku na pijesku, te dodatnim uređenjem četiri teniska terena doprinio da se u mnogome unaprijedi cjelokupna ponuda. Stoga je sada  zainteresovanim klubovima i pojedincima na raspolaganju kompletan paket za pripreme, počev od smještaja, preko terena za treninge, teretane i pratećih sadržaja, čime Herceg Novi postaje jedna od najatraktivnijih destinacija za sportski i aktivni turizam.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com