Turizam

PROMOCIJA HERCEG NOVOG NA BEOGRADSKOM MANIFESTU

Na „Beogradskom Manifestu“ koji se održava još danas na Kalemegdanu počela je “roadshow” kampanja koja ima za cilj da turističku ponudu Crne Gore približi turistima susjednih zemalja. Na Manifestu učestvuje i hercegnovska Turistička organizacija, a poseban akcenat biće na promociji festivala “Guitar Art”, “Operosa” i „HSF“ koji se održavaju u našem gradu.

Kako saopštavaju iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, kampanja “Uvijek drugačija” privlači pažnju mnogobrojnih posjetilaca koji imaju priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi u ovoj sezoni, cijenama, manifestacijama i raznovrsnim aktivnostima koje ih očekuju širom naše zemlje.

Uz novsku, na „Manifestu“ se predstavljaju turističke organizacije Ulcinja, Bara, Budve, Kotora, Tivta i Podgorice, organizatori “Bedem Fest” i “Sea Dance” festivala, kompanija “13. jul Plantaže”, maslinari i vinari iz Bara, Suveniri Crne Gore.

Posebna pažnja posvećena je promociji gastronomskih manifestacija. Posjetioci su u prilici da degustiraju crnogorski sir i pršutu, roštule, priganice, masline i proizvode kompanije “13. jul Plantaže”. Tokom Manifesta na izložbenom prostoru Crne Gore priređen je bogat program animacije za najmlađe posjetioce.

Procjena je da će ovogodišnji festival privući oko 80.000 posjetilaca tokom tri dana trajanja.

Nakon „Beogradskog Manifesta“ ponuda će biti predstavljena u Kragujevcu 29. maja,  Čačku 30.maja i Subotici 31.maja, a zatim slijedi promocija na tržištu Bosne i Hercegovine, informišu iz NTOCG.

Foto: NTOCG

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com