Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DruštvoIzdvojenoPolitika

PROMJENE NA RUKOVODEĆIM MJESTIMA U SPORTSKOM CENTRU, PARKING SERVISU I GRADSKOJ BIBLIOTECI

Danas su održane konstitutivne sjednice odbora direktora Parking servisa i Sportskog centra kao i sjednica savjeta JU Biblioteka i čitaonica. U ovim preduzećima izabrani su novi vršioci dužnosti direktora.

Konstitutivnu sjednicu Borda direktora DOO Parking servisa otvorio je predsjednik Skupštine Opštine Miloš Bigović.
Nakon verifikacije članova borda za predsjednika je izabrana Goran Belušević dok su članovi : Vesna Babović, Nenad Marković, Simo Vlaović i Jovica Bezjak, kao predstavnik zaposlenih. Na predlog predsjednika Odbora za vd direktora je izabran Jadranko Tomašević, umjesto Batrića Kontića, koji je obavljao tu funkciju u protekle dvije godine.

Novi vršilac dužnosti imenovan je i u Sportskom centru Igalo. Radovan Ralević je na toj funkciji umjesto Zorana Odalovića. Na današnjoj sjednici, takođe, je konsitutisan Odbor direktora, čiji je predsjednik Zoran Krivokapić, a članovi su: Veselin Krivokapić, Ranko Šabanović, Petar Kovačević i Drago Kulinović.

Jutros je održana i konstitutivna sjednica Savjeta Javne ustanove Biblioteka i čitaonica Herceg-Novi.
Za predsjednicu Savjeta izabrana je Žaklina Babović, dok su članovi: Vesna Milošević, Dušanka Kovačević, Budimir Bulajić, dok će kolektiv odlučiti ko će ih predstavljati u Savjetu. Savjet je imenovao Nevenku Mitrović za vršioca dužnosti direktora ove Javne ustanove . Prema riječima Žakline Babović, Nevenki Mitrović je mandat direktorice istekao 26. jula prošle godine, a imenovana je za vršioca dužnosti do raspisivanja konkursa.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com