Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMCIJE

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina. Ponegdje su mogući i izraženiji pljuskovi. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima povremeno umjeren do pojačan, sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha 12 do 22 stepena.

VODOVOD HN

Potrošačima sa područja ulice Braće Grbić, iznad semafora, zbog radova na sanaciji kvara na mreži do 14 časova  biće obustavljeno snabdijevanje vodom. Iz Tehničke službe Vodovoda mole potrošače za strpljenje  i razumijevanje i izvinjavaju se zbog  neprijatnosti prouzrokovanih prekidom vodosnabdijevanja.

AUTOBUSKA

Autobuski saobraćaj se odvija po planiranom redu vožnje. Stigli si autobusi  “Božur” sa Pala,iz Skoplja i Beograda, Lalatović iz Modriče, Kanis iz Leskovca i Lazaro iz Doboja. Otisli Balkan ka Sarajevu, Ozlen ka Beogradu, Blu line ka Trebinju. i Lalatović ka Federalnom Sarajevu. Od danas je uveden polazak ka Splitu u 8:10. Očekuju dolaske iz Beograda, Zagreba, Sarajeva i Subotice.

AERODROM TIVAT

Sa aerodrome Tivat danas je planirano 16 letova.  Ka Beograd četiri leta, a ka Moskvi osam. Montenegro airlines ka Beogradu realizovaće  polazak u 8:30, a naredni je u 17:10. Polasci Air Serbia ka Beogradu su u 11:50 i 15:10 .  Polasci za Moskvu su u 9,10:10,11:10,12:10,12:25,15:30, 18:30 i 20:25 sati. Sa tivatskog aerodroma planirani su i letovi ka Minsku, Tel Avivu, Briselu i Londonu.

ŽELJEZČKA BAR

Brzi voz iz Beogada  jutros kasni i u zeljezničku stanicu u Baru očekuju ga u 9:25.

AMSCG

Saobraćaj se  obavlja uglavnom po mjestimično mokrim kolovozima. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone.  Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je rezim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se osam saobraćajnih  nezgoda  u kojima je pet osoba zadobilo  lakše povrede.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja od izabrani doktora za djecu  od 7 do 14 rade  dr  Olivera Mentović i dr  Maja Popović. Od 14 do 21 dr Dragan Knežević i dr Ljiljana Ugrinović. U ambulanti u Bijeloj  radi dr Milena Proročić od 8 do 16 sati. Od izabranih doktora za odrasle  u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Marija Stanišić i dr Vesna Kovač. U poslijepodnevnoj dr Aleksandar Dosković, dr Sanja Čeprnić i dr Sanja Topić. Od Izabranih doktora za žene: od 7 do 15 sati radi dr Alenka Srdanović, a od 15 do 19 dr Slobodan Bulatović. U ambulanti  u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, od 14 do 21h dr Rosanda Bojičić , na Toploj  dr Tanja Zgradić od 7 do 14, a u Igalu dr Ana Popović od 7 do 14 sati.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com