Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

U južnim i centralnim predjelima sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 34 stepena. Temperatura mora 25 stepeni.

CEDIS

Potrošači na Kamenom, Mokrinama, Žlijebima i Ubliima, neće imati struju od 9 do 13 sati, a dio korisnika u Meljinama od 10 do 12 sati.

GRANIČNI PRELAZI

Od ponedeljka do danas granične prelaze u Herceg Novom prešlo je 41 269 putnika, registrovano je i 10 681 motorno vozilo kao i 39 plovila. Šest osoba su spriječili u nezakonitom prelasku državne granice.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu dr Dragana Knežević radi od 7:00 do 14:00, dr Ljiljana Ugrinović od 14:00 do 21:00, dr Olivera Mentović radi sutra (petak) od 7:00 do 14:00. U pedijatrijskoj ambulanti u Bijeloj dr Milena Proročić radi od 8:00 do 16:00. U Dispanzeru za žene danas radi dr Slobodan Bulatović, od 15:00 do 19:00 sati, dok dr Alenka Srdanović ne radi. Od izabranih ljekara za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Marija Stanišić, dr Vesna Kovač, a u popodnevnoj dr Aleksandar Dosković i dr Sanja Čeprnić. U ambulanti u Bijeloj dr Iljana Danilović radi od 7:00 do 14:00, dr Rosanda Bojičić od 14:00 do 21:00. U ambulanti na Toploj radi dr Tanja Zgradić od 7:00 do 14:00, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Do 8 sati stigli su putnici iz Čačka, sa Pala, iz Skoplja, Beograda, Modriče, Leskovca. Na vrijeme s u krenuli autobusi ka Palama i Beogradu, Trebinju i Splitu, a u 8:35 će i autobus ka federalnom Sarajevu. Uveden je veći broj sezonskih linija, najviše polazaka je ka Beogradu. Autobusi u dolasku bilježe manja kašnjenja, uglavnom zbog zadržavanja na granici ili tokom prolaska kroz Kotor. Gužva je počela ali ima dovoljno mjesta u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

U dolasku je kasnio Ural air iz Moskve, umjesto u 7:30 sletio je u 8 sati. Prije vremena (20 min) stižu avioni iz Varšave i iz Viljnusa. U polijetanju je kasnio (20 min) Montenegro airlines ka Hanoveru, kao i 15 minuta ka Lajpcigu. Danas će realizovati letove ka Kievu, Beogradu, Moskvi, Poznanu, Brestu, Parizu, Bakuu, Londonu, St Peterburgu, Lvivu, Zaporožju, Minsku, ukupno 33 leta je planirano sa tivatskog aerodroma.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda doći će 50 minuta kasnije nego je satnicom predviđeno, očekuju ga u 9 sati.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, intezitet saobraćaja umjeren na putevima van gradskih sredina. Zabrana saobraćanja je na dionici Ulcinj – Krute od 8 do 12 sati i od 14 do 18 sati, a zbog asfalterskig radova jednom trakom naizmjenično saobraća se na putu Vilusi – Trubjela uz zadržavanja ne dužaod 10 minuta.

U protekla 24 sata dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije ososbe teže, a osam lakše povrijeđeno.

Polako i pažljivo vozite, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com