Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Na primorju sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 33 stepena. Temperatura mora 24 stepena.

UV index danas do 8 UV jedinica u najtoplijem dijelu dana.

CEDIS

Prekidi u napajanju električnom energijom za potrošače Bijele i Kamenara najavljeni su u periodu od 9 do 18 sati i trajanju ne dužem od 45 minuta. Od 7 do 11 sati bez struje će biti Mokrine i Vrbanj, a od 11 do 13 sati dio potrošača u Meljinama.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu dr Dragana Knežević radi od 7:00 do 14:00, dr Ljiljana Ugrinović od 14:00 do 21:00, dr Olivera Mentović radi danas i u petak od 7:00 do 14:00. U pedijatrijskoj ambulanti u Bijeloj dr Milena Proročić radi od 8:00 do 16:00. U Dispanzeru za žene radi dr Slobodan Bulatović, danas i sutra od 15:00 do 19:00 sati, dok dr Alenka Srdanović ne radi. Od izabranih ljekara za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Marija Stanišić, dr Vesna Kovač, a u popodnevnoj dr Aleksandar Dosković i dr Sanja Čeprnić. U ambulanti u Bijeloj dr Iljana Danilović radi od 7:00 do 14:00, dr Rosanda Bojičić od 14:00 do 21:00. U ambulanti na Toploj radi dr Tanja Zgradić od 7:00 do 14:00, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Stigli su Božurovi autobusi sa Pala, iz Beograda i Skoplja, zatim iz Sremske Mitrovice, Modriče, Leskovca, Čačka. Uskoro će i putnici iz Čačka, Jagodine, Beograda, Subotice, Novog Sada, Kragujevca…. Krenuli su autobusi ka Novom Sadu u 6 sati (svakog drugog dana saobraća iz našeg grada), zatim ka istočnom Sarajevu, Beogradu, Trebinju, Splitu, u 8:35 će ka federalnom Sarajevu. Povećan je broj putnika, ali mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Danas će realizovati 27 letova ka Beogradu, Moskvi, Minsku, Kievu, Helsinkiju, Bergamu, Tel Avivu, St Peterburgu, Londonu, Mančesteru, Briselu, Rigi.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni i ovog jutra i umjesto u 8:10, kako je poredu vožnje, očekuju ga u 9:40.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, vidljivost dobra, a intezitet saobraćaja umjeren. Na putu Vilusi-Trubjela saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično uz zadržavanja ne duža od 10 minuta.

U protekla 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba, nažalost, izgubila život, dvije su teže, a šest osoba je lakše povrijeđeno.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com