Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz uslove za mjestimičnu kišu ili pljusak i grmljavinu. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 21 do 33 stepena. Temperatura mora 25 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu dr Dragana Knežević radi od 7:00 do 14:00, dr Ljiljana Ugrinović od 14:00 do 21:00, dr Olivera Mentović radi u utorak, srijedu i petak od 7:00 do 14:00. U pedijatrijskoj ambulanti u Bijeloj dr Milena Proročić radi od 8:00 do 16:00. U Dispanzeru za žene radi dr Slobodan Bulatović, u srijedu i četvrtak od 15:00 do 19:00 sati, dok dr Alenka Srdanović ne radi. Od izabranih ljekara za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković, dr Marija Stanišić, dr Vesna Kovač, a u popodnevnoj dr Aleksandar Dosković i dr Sanja Čeprnić. U ambulanti u Bijeloj dr Iljana Danilović radi od 7:00 do 14:00, dr Rosanda Bojičić od 14:00 do 21:00. U ambulanti na Toploj radi dr Tanja Zgradić od 7:00 do 14:00, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Brojne sezonske linije su uvedene, svakog dana u popodnevnim satima dodatni polasci iz našeg grada ka Čačku, Jagodini, Sremskoj Mitrovici, od danas i svakog drugog jutra u 6 sati Duga vozi za Novi Sad. Pošli su autobusi ka Palama, Beogradu, Trebinju, Splitu, Dubrovniku, federalnom Sarajevu. Do 8 sati došli su autobusi iz Beograda, sa Pala, iz Skoplja, Sremske Mitrovice, Jagodine, Modriče, Leskovca, Čačka… Mjesta za sada ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Danas je planirano 26 letova ka Moskvi, Beogradu, St Peterburgu, Tel Avivu, Gomelju, Kievu, Londonu, Lvivu, Briselu, Minsku. Jutros je u dolasku kasnio Ural air iz Moskve, a u polasku Montenegro airlines ka St Peterburgu.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 45 minuta i u Baru ga očekuju u 8:55. Još nema najave da će biti uvedena sezonska linija kao i prethodnih godina.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljne, vidljivost dobra, intezitet saobraćaja umjeren na putevima van gradskih sredina. I dalje je zatvoren za saobraćaj dio puta Vilusi – Trubjela od 9 do 11 i od 14 do 16 sati.

U protekla 24 sata dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a četiri lakše povrijeđene.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com