Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno je sunčano i veoma toplo. Na sjeveru ujutru ponegdje po kotlinama magla, a poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 27 do 37 stepeni

AMSCG
Na putevima u Crnoj Gori saobraća se po suvim kolovozima, uz dobru vidljivost.Na magistralnom putu, Herceg Novi- Debeli Brijeg, još je na snazi promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu prema Nikšiću, dionica Trubjela-Vilusi saobraćaj se obustavlja u terminina od 09 do 11 časova i od 14 do 16 svakog dana osim nedjelje. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično. Protekla 24 sata, na putevima u zemlji, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba zadobilo  lakše povrede.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije putem telefona  19807, 020 234 999.

AVIO SAOBRAĆAJ
Sa tivatskog aerodroma informacija, da su za danas planirana 33
uzlijetanja aviona različitih kompanija. Za Beograd  šest letova, prvi je poletio u 7 i 25, a posljednji u 18 i 40.. Prema Moskvi, čak 12 letova.  Prvi je poletio u 6 sati i 10 minuta. Posljednji je zakazan za 20 i 25.Takodje su u planu  letovi za  Minsk, Minhen, St. Petersburg, Samaru , Odesu  Helsinki i Kijev.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda, ovog jutra u Baru se očekuju oko  8:50.

AUTOBUSKA STANICA

Sa Hercegnovske stanice informacija da su od danas uveli dvije nove linije i to za Jagodinu i Knjaževac. Takodje novina, autobus   za Kumanovo,svakog drugog dana u 14:30 polaziće sa glavne autobuske stanice. Podsjećaju putnike  da na vrijeme rezervišu karte.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com