DRUŠTVO

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha u 7 sati iznosila je 23 stepena, maksimalna danas do 35 stepeni Celzijusa. Temperatura mora je 23 stepena. Danas i sutra sunčano i veoma toplo vrijeme. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u jutarnjim i noćnim satima na jugoistoku umjeren do pojačan, sjeveroistočni.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu dr Maja Popović danas i u utorak radi od 7:00 do 14:00, dr Olivera Mentović danas i u utorak radi od 14 do 21 sat, a u srijeda, četvrtak i petak od 7:00 do 14:00  sati. Dr Ljliljana Ugrinović ove sedmice radi od 14:00 do 21:00 sat. U ambulanti u Bijeloj –pedijatrija, svakog dana radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene radi dr Slobodan Bulatović danas i u četvrtak od 15 do 19 sati, dr Alenka Srdanović ne radi. Od izabranih ljekara za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Aleksandar Dosković, dr Sanja Čeprnić, dr Marija Stanišić, dok od 14 do 21 sat rade dr Vesna Kovač, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković. U ambulanti u Bijeloj u jutarnjoj smjeni je dr Rosanda Bojičić, u popodnevnoj dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Gužva počinje, ali mjesta ima u svim pravcima. Od danas još par novih linija saobraćaće ka Beogradu, uvedene su i dvije linije ka Dubrovniku u 8:10 i 9:30, ka Splitu svakog jutra u 8:10. Do 8 sati stigli su autobusi sa Pala, iz Skoplja, Beograda, Modriče, Leskovca, Doboja…. Lokali ga gradovima u Crnoj Gori saobraćaju po redu vožnje.

AERODROM TIVAT

Realizovan je let Montenegro airlines-a ka St Peterburgu u 7 sati, Skyup ka Kievu u 7:30 i Montenegro airlines ka Beogradu u 8:15. Do 20:25 kada je planiran let Montenegro airlines-a ka Moskvi, biće realizovani letovi ka Tel Avivu, Brestu, London, Lvivu, Briselu, Beogradu, Moskvi, Zaporožju, Minsku.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 35 minuta i u Baru ga očekuju u 8:45.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom vikenda na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 41 026 putnika, 12 005 motornih vozila i 37  plovila.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, intezitet saobraćaja je umjeren. Saobraćaj je u prekidu od 9 do 11 i od 14 do 16 sati na dionici Vilusi – Trubjela.

U protekla 24 sata dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe teže, a četiri lakše povrijeđene.

Polako i strpljivo vozite, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com