Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Intenzivnije padavine u južnim i centralnim predjelima, naročito krajem dana i tokom noći. Ponegdje se očekuju i obilniji pljuskovi. Vjetar umjeren i jak, ponegdje na udare i veoma jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 13 do 22 stepena.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ
Autobuski saobraćaj se odvija po planiranom redu vožnje. Stigli si autobusi Božir sa Pala i iz Beograda, Lazaro iz Banja Luke, Lalatović iz Modriče. Krenuli Ozlen ka Beogradu, Balkan ka Sarajevu, Blu line ka Trebinju i Lalatović ka Federalnom Sarajevu. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT
Sa aerodrome Tivat danas je planirano 17 letova.  Ka Beograd usu planirana četiri leta, a ka Moskvi sedam. Montenegro airlines ka Beogradu realizovao je polazak u 7:30, a naredni je u 17:10. Polasci Air Serbia ka Beograd su u 15:10  i 18:40. Polasci za Moskvu su u 9, 12:10, 12:25,15:30,17:25,18 i 18:30.

ZELJEZČKA BAR
Brzi voz iz Beogada u zeljezničku sanicu u Baru očekuju oko 8:40.

AMSCG
Saobraćaj se odvija  po  mokrim i klizavim kolovozima. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje. Intenzitet saobraćaja je umjeren.U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo  se 21 saobraćajnih nezgoda  u kojima su četiri osobe  zadobile  lakše povrede.

DOM ZDAVLJA
U hercegnovskom Domu zdavlja od izabranih doktora za djecu od 7 do 14 sati radi dr Maja Popović, a od 14 do 21 dr Ljiljana Ugrinović i dr Dragana Knežević. U ambulanti u Bijeloj radi dr Milena Proročić. Od izabranih doktora za žene od 7 do 15 radi dr Alenka Srdanović. Od izabranih doktora za odrasle u jutarnjoj smjeni su  dr Aleksandra Kolundžić, dr  Sanja Čeprnić, dr  Sanja Topić i dr Marija Stanišić. U popodnevnoj dr Danka Krivokapić, dr Goran Komar, dr Vesna Kovač i dr Zinaida Miljković.  U ambulanti u Bijeloj od 07 do 14 radi dr Rosanda Bojičić, a od 14 do 21 dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com