Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, u popodnevnim satima ponegdje a tokom noći mjestimično slaba kiša. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 17 do 26 stepeni.

AVIO SAOBRAĆAJ

Sa aerodroma Tivat danas su planirana 22 leta, a od toga pet za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“ je bio u 6:40 sati, sledeći je  „Air Serbia“ u 15:10, zatim „Montenegro Airlines“ u 17 sati pa u 17:10 i „Air Serbia“ u 18:40 časova.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda jutros kasni 50 minuta, i na Željezničkoj stanici u Baru ga očekuju u 8:50 časova.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su stigli autobusi “Božur” i “Trans Jug” iz Beograda, “Lalatović” iz Modriče i “Golubić” iz Banjaluke.  U 6:45 časova autobus “Blakan Sarajevo” je otišao za Beograd, u 8:00 sati “Blue Line” za Trebinje , a u 8:35 “Lalatović” za Sarajevo. Nema gužve.

AUTO MOTO SAVEZ

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima. Mjestimično je vidljivost smanjena po kotlinama u sjevernim predjelima. Na putevima koji vode pored Rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode stanju nap utu i poštuju pravila saobraćaja. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije izgubile život, a šest osoba je zadobilo lakše povrede.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja danas izabrani doktor za odrasle radi od 7:00 do 21:00 sat, dok izabrani ljekar za djecu od 7:00 do 17:00 sati.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com