Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali mjestimično i kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno od sredine dana. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 14 do 24 stepena.

AUTOBUSKA STANICA

Jutros su stigli Božurovi autobusi sa Pala, iz Skoplja i Beograda, Lalatović iz Beograda, Kanis iz Leskovca i Neobas iz Banja Luke.  Očekuju dolaske iz Beograda, Novog Sada, Nisa i Bijeljine. sa autobuske stanice biće realiyovani polasci za Beograd, trebinje, Federalno i Istočno Sarajevo, kao i za crnogorske gradove.

AERODROM TIVAT

Sa aerodroma Tivat planirano je 17 letova. Ka Beogradu biće realizovana četiri polaska.  Realizovan je let Montenegroairlines u 7:30, potom Air Serbia u 11:50. Naredni polazaka Air Serbia za Beograd  je u 15:10, a Montenegro airlinesa u 17:10. Sa Tivatskog aerodrome biće realizovani letovi ka Moskvi, Londonu ,Ajndhovenu, Sankt Peterburgu i Nantu.

AMSCG

Saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima. Na putevima pored rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode stanju na putu i postuju pravila saobraćaja. Na magistralnom Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbasča i Debeli brijeg saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenicno uz semaforsku signalizaciju. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo  se 16 saobraćajnih nezgoda  u kojima je jedna osoba zadobile teže, a tri lakše povrede.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 11.017 putnika 2. 669 vozila i pet plovila  Za tri lica i četiri motorna vozila nije dozvoljen ulaz,  do za devet lica i 9 motorna vozila nije dozvoljen izlaz iz zemlje. Izdato su dva prekršajna naloga  za plaćanje novčane kazne.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Maja Popović, a u popodnevnoj je dr Ljiljana Ugrinović. U ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 sati radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović radi od 7 do 14 sati. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Danka Krivokapić, dr Goran Komar i dr Vesna Kovač. U popodnevnoj, od 14 do 21 sat, su dr Sanja Čeprnić i dr Sanja Topić. U ambulanti u Bijeloj rade dr Iljana Danilović, potom dr Rosanda Bojičić. U ambulanti na Toploj radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com