Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U popodnevnim satima ponegdje a tokom noći mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina, uglavnom u južnim i centralnim predjelima. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 26 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Dežurstva izabranih ljekara u Domu zdravlja organizovana sun a dijelu za odrasle od 7 do 21 sat, a na dijelu za djecu od 7 do 17 sati.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. Do 8 sati su stigli Eule iz Skoplja, Banbus iz Beograda, Centrotrans sa Pala, Lazaro iz Doboja, Jadranexpres iz Beograda, ostale očekuju do 10:30. Svi polasci iz našeg grada takođe se realizuju po planiranom rasporedu. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Danas su planirana 22 leta. Na vrijeme su jutros sletjeli Eurowings iz Dizeldorfa i Jet time iz Kopenhagena, a 20 minuta ranije očekuju let kompanije Belavia iz Minska, 8:40 umjesto u 9 sati. Prve jutarnje letove kompanija Montenegro airlines realizovala je una vrijeme ka Hanoveru, Lajpcigu, Beogradu. Danas još tri leta ka Beogradu, pet ka Moskvi, po jedan ka Dizeldorfu, Stokholmu, Minsku, Parizu, Mančesteru, Minhenu, Londonu, Hanoveru, Madridu, Alborgu, Frankfurtu.

AMSCG

Saobraćaj se obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima savjet da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 9.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 svakog dana osim nedelje.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, lokalitet Brajići u periodu od 18. do 25. maja režim saobraćaja je preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Uprotekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo  se 12 saobraćajnih nezgoda  u kojima je jedna osoba teže,  a tri lakše povrijeđene.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com